divendres, 17 d’agost del 2012

Ara s'en fan ressó els mass-media

 

Ara els diaris locals fan referència a un procés progressiu i constant de desmantellament de la protecció de la nostra natura; i ara més que mai amb l'excusa de la crisi. Però de reducció de llocs de directius (o enxufats) no diuen res, que son els que es duen els billets a carretes.
Tampoc esmenten la "política de terra cremada" que s'ha instaurat a l'autonomia. Per poder ampliar un abocador en no sé quin poble, amb cancel·lat la llei que prohibia recalificar i urbanitzar en zones cremades forestals, i clar com la zona a ampliar es terreny forestal cremat... I, oh! Coincidència; enguany és el pitjor any en incendis al País Valencià. 
Així són els mitjans de comunicació, només atenen a la punta de l'iceberg i quan passa alguna desgràcia. D'advertir res de res, i si no interessa no s'exprimeix la notícia.

noticia diario informacion
Ampliació abocador (El Pais)
Ampliació abocador (El Mundo) ; Este últim article esta molt bé també. Malgrat la "crisis" (ESTAFA) i la conseqüència de l'acomiadament d'agents ambientals interins, es compra per part del govern valencià uns toterrenys de luxe -LAND ROVER, alta gama els he vist "apatrullando" el bosc i la ciutat -. Feu-li una ulladeta n'hi ha per a sucar-hi pa;
Ampliació total: per saber més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada