dimecres, 11 de juliol del 2012

La crua relitat dels "actiu tòxics" de la nostra banca

L'article del que us proporcione l'enllaç es una molt bona explicació d'allò que ja és sabia - al menys jo i uns alguns coneguts més - ; que la riquesa que s'havia (bombolla immobiliària) creat era un gegant amb peus de barro, i allò pitjor: hem sacrificat territori i recursos paisatgístics de les nostres ciutats i pobles (a banda, certament dels desallotjaments, vivendes buides, obres paralitzades, atur, etc).
El resum que podem fer és que els actius tòxics internacionals han destapat o generat a casa nostra uns actius tòxics particulars. La mala notícia és que si no canvia la cosa ho pagarem tots nosaltres.
Visiteu la notícia punxant sobre el títol:

Los activos tóxicos son simples ‘pelotazos’ urbanísticos fallidos, por los que han quebrado múltiples empresas, menos las bancarias


PD: també us convide des de este línies a donar a conèixer este article en particular, i a este diari independent (interessant, i necessari) de forma general.
PD2: Hui ens assabentem de les imposicions dels "prestamistes" i que divendres pròxim s'en faràn publiques les noves mesures econòmiques impostes per "EUROPA" a causa del RESCAT? de les nostres entitats financeres. Que ho pagarem o no ho pagarem?:


Borrador de las condiciones impuestas a España de la UE

I els responsables de l'embolic, que? doncs això:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada